Brownie na Pesach |
Podczas Paschy
Mojżesz powiedział: „odpuśćcie mojemu ludowi!” A my powiedzieliśmy: „ „Uwolnic
czekoladę !!”
Więc wymyśliliśmy ten jego super wilgotny przepis na czekoladowe ciasteczka, który potrzebuje tylko jednej miski! Nie trzeba czyścić dodatkowych artykułów kuchennych, kuchnia jest wykoszerowana na Paschę i bezglutenowa. Zjedzmy czekoladę
½ szklanki masła
Przygotowanie
English vertion On Passover, Moses said, “let my people go!” And we said, “let the chocolate flow!”
So we came up with this his super-moist chocolate brownies recipe that only needs one bowl! No need to clean additional kitchen supplies. It’s Kosher for Passover and gluten-free. Let’s get chocolatey! ½ cup butter 8 ounces semi-sweet chocolate, chips or chunks ½ cup brown sugar ½ cup white sugar 3 large eggs ¼ cup cocoa powder ¼ cup coconut flour Pinch of salt
Preparation
Preheat the oven to 350℉.
In a medium-sized saucepan on medium heat,
melt the butter. Once melted, add half of the semi-sweet chocolate (4 oz.). Stir until the mixture
until combined then remove from heat.
Add the sugars to the pot then mix until
combined.
Add the eggs then mix.
Add the cocoa powder, coconut flour and a
pinch of salt then mix.
Add the remaining semi-sweet chocolate (4 oz.) then mix.
Pour the mixture into a parchment-lined 7 x
10 inch
baking pan then bake for 25 minutes.
|
Copyright © 2008 by www.poznan.jewish.org.pl